Soittoharrastukseni on lähtenyt aikoinaan liikkeelle isosiskon valintoja seuratessa. Tosin itselläni ensimmäinen "harmonikka" oli kirja, jonka avasin syliini haitarin tavalla ja soittelin sitä peilikaapin edessä. Sain kirjaan äänen aina silloin kun Sanna-siskoni soitti oikeaa harmonikkaa, mutta sain vihdoin oman soittimen ollessani 4-vuotias ja sillä tiellä ollaan.

 

Kilpailumenestystä on tullut vuosien varrella maakunnallisista ja valtakunnallisista kilpailuista. Olen muun muassa voittanut Ikaalisissa vuosina 2006 ja 2019 Suomen Pelimannimestaruuden yleisessä sarjassa.

 

Opettajani on Vesa Formunen. Opiskelen myös Vakka-Suomen musiikkiopistossa melodiabassoharmonikan soittoa, tavoitteena suorittaa musiikin taiteen laaja oppimäärä, mikä aikoinaan jäi kesken. Olen mukana Vakka-Suomen Harmonikkakerho ry:n hallituksen jäsenenä, orkesterin varajohtajana sekä rahastonhoitajana. Olen mukana myös 5-henkisessä tanssiorkesterissa, joten kauttani saa tilattua myös jalan alle menevää tanssimusiikkia. Vapaa säestys on myös lähellä sydäntä.

 

Ohjelmistoni on monipuolinen ja se koostuu muun muassa perinteisestä tanssimusiikista ja virtuoosikappaleista. Räätälöin ohjelmiston aina tilaisuuden mukaan ja pyrin toteuttamaan myös kappaletoiveet. Alla on kuunneltavissa soittonäytteitäni.

 

Soolokeikan hinta alkaen 150 € + matkakulut. Ota yhteyttä, niin teen tarjouksen!

 

Musiikin vastapainoksi olen valmistunut filosofian maisteriksi Turun yliopistosta pääaineena maisemantutkimus. Tällä hetkellä olen kotiyliopistossani jatko-opiskelijana ja teen väitöskirjatutkimusta paikan luonnealueista.

 

 Soittonäytteet

gallery/DSC_3266

Kuva: Jaana Jalonen

Tulossa....

Sillä aikaa voit käydä kuuntelemassa muutamaa soittonäytettä Instagramistani.