Tietoa minusta

Soittoharrastukseni on lähtenyt aikoinaan liikkeelle isosiskon valintoja seuratessa. Tosin itselläni ensimmäinen "harmonikka" oli kirja, jonka avasin syliini haitarin tavalla ja soittelin sitä peilikaapin edessä. Sain kirjaan äänen aina silloin kun Sanna-siskoni soitti oikeaa harmonikkaa, mutta sain vihdoin oman soittimen ollessani vielä 4-vuotias ja sillä tiellä ollaan.

 

Kilpailumenestystä on tullut vuosien varrella maakunnallisista ja valtakunnallisista kilpailuista. Olen muun muassa kolminkertainen Suomen Pelimannimestari yleisessä sarjassa.

 

Opettajani on Vesa Formunen. Olen suorittanut myös musiikin taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän Vakka-Suomen musiikkiopistossa ja sitä kautta olen saanut laajennettua ohjelmistoani klassiseen musiikkiin melodiabassoharmonikan myötä. Lisäksi olen mukana Vakka-Suomen Harmonikkakerho ry:n hallituksen jäsenenä, orkesterin varajohtajana sekä rahastonhoitajana.

 

Ohjelmistoni on monipuolinen ja se koostuu niin perinteisestä tanssimusiikista kuin virtuoosikappaleista. Räätälöin ohjelmiston aina tilaisuuden mukaan ja pyrin toteuttamaan myös kappaletoiveet. Alla on kuunneltavissa soittonäytteeni. Olen mukana myös 5-henkisessä tanssiorkesterissa, joten kauttani saa tilattua myös jalan alle menevää perinteistä tanssimusiikkia.

 

Soolokeikan hinta alkaen 150 € + matkakulut. Ota yhteyttä, niin teen tarjouksen!

 

Musiikin vastapainoksi olen valmistunut filosofian maisteriksi Turun yliopistosta pääaineena maisemantutkimus. Tällä hetkellä olen kotiyliopistossani jatko-opiskelijana ja teen väitöstutkimusta paikan luonnealueista.

 

Kuva: Jaana Jalonen

Soittonäytteet

Suomalainen kansansävelmäpotpuri

sov. Satu Sarkoranta

Revontulten alla

säv. Lasse Pihlajamaa

Adagio in G minor

säv. Tomaso Albinoni